Met de complimenten van Tramontana

Al sinds 1983 kun je bij Tramontana terecht voor modieuze, betaalbare mode. Dit merk van Nederlandse bodem is inmiddels uitgegroeid tot een internationale topper met honderden verkooppunten in 15 landen.

Tramontana lanceert meerdere keren per jaar collecties voor de zelfverzekerde, hedendaagse vrouw. De stijl is eigentijds en heeft vaak kenmerkende prints en details waardoor het er net even anders uit te ziet dan de rest. Door het gebruik van goede kwaliteit stoffen en een flatterende pasvorm zie je er in Tramontana tegelijkertijd aantrekkelijk en goed gekleed uit.

Tramontana jurken

De jurken collectie is beschikbaar in de maten XS tot XXXL, dus ongeacht je eigen maat kun je er vrouwelijk en trendbewust uitzien. Voor elke dag en gelegenheid is er een Tramontana jurk te vinden. Voor de koude, natte winterdagen zijn er grofgebreide tunieken met een enorme col waar je je lekker warm in kunt verstoppen. Deze is verkrijgbaar in grijs, en staat goed met zwarte panties en halfhoge of hoge laarzen. Geef de outfit je eigen tintje met gekleurde accessoires zoals een ketting of armbanden.

Durf je wel wat meer aan, kies dan een jurk met een print. Ook dit jaar zijn dierenprinten helemaal in en Tramontana volgt deze trend met een tweetal jurken verkrijgbaar met luipaarden print: een chiffon jurk met korte mouwen en dubbele plooi op de voorkant óf een jurkje met driekwart mouwen en bijbehorende riempje van nepleer om een luchtig blouson effect te creëren. Er zijn ook een aantal jurken met typische winterpatronen: een jacquard jurkje met etnisch aandoend wit/grijs symmetrisch patroon bijvoorbeeld of een tricot jurk met zwarte en witte verticale effecten. Hetzelfde effect is ook verkrijgbaar als top met aangesloten zwarte kokerrok: met een blazer uitermate geschikt voor op kantoor, zonder blazer ben je zo klaar voor een borrel in de bar. Wil je het winterseizoen wat kleur geven, dan is er een vlotte chiffon dress – zowel met lange mouwen als met korte mouwen – met rood, wit, en roze tinten. Gegarandeerd uniek en dankzij een schuine plooi op de voorkant op heuphoogte extra flatterend.

Tramontana dress 2015
Een van mijn favoriete jurkjes uit de laatste collectie

Ben je op zoek naar iets feestelijks voor de kerstdagen of een andere bijzondere gelegenheid? Tramontana heeft de jurk voor je: een elegant, getailleerd jurkje met ronde hals, net boven de knie vallend en zonder mouw, dat gemaakt met zilveren lurex accent perfect gedragen kan worden op feesten en dineetjes. Dankzij de elasticiteit van de stof geeft het een mooi slank silhouet.

Een ander alternatief is een viscose jurk verkrijgbaar in donkerblauw en zwart met verticale banen van suedine. Hierdoor krijgt de jurk een stoere en moderne uitstraling. Dankzij het glimmend effect is het ook geschikt voor de feestdagen, helemaal als je het combineert met opvallende naaldhakken of blokhakken.

Kortom: keuze genoeg bij Tramontana om er elke dag elegant en smaakvol bij te lopen.